Astrální akademie

Inspirativní články pro váš rozvoj

Charisma určuje kvalitu života

Jaké máte vlastnosti a které životní situace je u vás probouzí k životu? Zamyslete se právě teď sami nad sebou a vypište si veškeré vaše vlastnosti. Jak pozitivní, tak i ty negativní. Víte, když znáte sami sebe, opravdu do hloubky, tak se lépe dokážete ovládat a změnit. Nechcete se změnit? Nikdy si nevyčítáte nic, co jste řekli či udělali? "Tyjo.. tady jsem reagovala moc prudce. Tohle jsem neměla říct." nebo "Měl bych víc trávit času s dětmi, obejmout je a být s nimi. Poslední dobou jsem stále v práci." 

Bubnování ve tmě probouzí Sílu, Praha

Jako jediní v Česku zažíváme naprosto úžasné kolektivní vědomí skupiny! Bubnováním ve tmě získáte sami sebe! Stáváte se zde součástí hudby. Jste v ní a ona je kolem vás. Je jedno zda buben držíte v ruce poprvé, nebo jste profesionál. Hudba ožívá a zabírá veškerý prostor, sjednocuje Vědomí bubeníků.

Alešova cesta - pojďme společně sledovat jeho proměnu!

Aleš se rozhodl, že doslova každý den bude monitorovat svou životní proměnu a k tomu ji dá veřejně přístupnou! Můžeš se tak každý den podívat na jeho video, kde uvidíš nejen, co Astrální akademie obnáší, ale také postupně objevíš celý Alešův život a budeš sledovat jeho proměnu v Astrální akademii.

Jak moc se mi změnil život

Všechno to začalo, jak už tak bývá, velice nezvykle, ale nezačíná takhle snad každé velké životní rozhodnutí? Byly zrovna Vánoce a jak už to bývá, v našem bytě to začalo být opět velice duchovně živé.

Co ovlivňuje sny?

"Měl jsem  před spaním menší hádku s přítelkyní a od té doby se mi v noci nic nezdálo, nebo si ráno žádný sen nepamatuji. Do jak velké míry to může mít souvislost s tou hádkou?"

Neznám se

Žiji sama, takže se nemůžu pozorovat v rámci partnerských vztahů, v práci jsem také sama, takže neřeším ani vztahy na pracovišti, bývalí známí se ode mě odtáhli a nové známé si už nepouštím moc blízko sebe, protože si vystačím sama.

Probouzím se po slupkách

Často se mi stávalo, že se ze spánku probouzím tzv. po slupkách – ze sna se probudí jakoby spodní slupka (fyzicky ale spím) – ta si uvědomí, že přestože je už vzhůru, já stále spím a zevnitř mě probudí. Často tato slupka ale vidí mé tělo v jiné podobě, než fyzicky opravdu vypadá. Chtěla bych se zeptat, čím to je?

Propojení se svou intuicí

Toužím se více sladit se svojí duší, chci slyšet vnitřní hlas, být propojen s celkem. Trápí mě nevědomost a přemýšlím, proč jsme na takové nízké duchovní úrovni.

Klíč k ovládnutí vlastní mysli - návod

Každá myšlenka, která nám doslova projde hlavou, určuje kvalitu nás samotných i našeho života. Dokážeme tak vybočit z automatického přijímání myšlenek a ovládnout sami sebe a tím svůj život?

Audio meditace pro klid i poznání

Realita je odrazem našich vlastních myšlenek…
Právě proto je v našem nejvyšším zájmu prožívat jen ty nejlepší myšlenky, ale to není vždy tak snadné.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web