Astrální akademie

Neznám se

Během posledního roku se mi událo tolik věcí a prošla jsem takovou proměnou, že vlastně nevím, jaká jsem teď. Dost jsem změnila po našich sezeních. Podařilo se mi se více uzemnit, na spoustu věcí se už dívám jinak, ale jaká vlastně jsem teď dost dobře nevím. Žiji sama, takže se nemůžu pozorovat v rámci partnerských vztahů, v práci jsem také sama, takže neřeším ani vztahy na pracovišti, bývalí známí se ode mě odtáhli a nové známé si už nepouštím moc blízko sebe, protože si vystačím sama. Neřeším konfliktní situace prostě proto, že se mně vyhýbají, alespoň zatím. Tak opravdu nevím, když mám být upřímná, co o sobě napsat. Poraď, co s tím.

I přesto, že žiješ vcelku samotářský život, tak stále žiješ v hmotném světě, a tím se dostáváš do běžných životních situací. Minimálně se můžeš podívat na to, jaká jsi, když pracuješ (pečlivá, zbrklá, trpělivá, nervózní….) Jaká jsi, když nakupuješ třeba v supermarketu? Jak se zachováš, když vidíš něco nespravedlivého? Máš nějakou zálibu? Jaká jsi jako babička, matka? Jaká jsi, když se ti něco nepovede – v práci, doma… Jaká jsi hospodyňka? Jaká jsi žena? Jak jsi prožívala, když se od tebe kamarádi odtáhli? Jak se chováš, když jsi nemocná? Co cítíš, když máš dobrou náladu?

Stále nás také ovlivňuje hmotné tělo - můžeme být nevrlí, když máme hlad. Zbrklost se může ukázat ve chvíli, kdy akutně potřebujeme na záchod. :)

I v poměrně stereotypním a osamělém životě nalezneme doopravdy mnoho situací, kdy se nějak chováme a máme specifické nálady. Věřím, že teď sebepoznání půjde mnohem snadněji.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

ASTRÁLNÍ AKADEMIE ⚡️

Tvá cesta k úspěšnému materiálnímu životu, harmonickým vztahům a hlubokým duchovním prožitkům.

Chci vědět více