Astrální akademie

Probouzím se po slupkách

Často se mi stávalo, že se ze spánku probouzím tzv. po slupkách – ze sna se probudí jakoby spodní slupka (fyzicky ale spím) – ta si uvědomí, že přestože je už vzhůru, já stále spím a zevnitř mě probudí. Často tato slupka ale vidí mé tělo v jiné podobě, než fyzicky opravdu vypadá. Chtěla bych se zeptat, čím to je?

Probouzení po slupkách je důkazem, jak jste již daleko v poznání svého vědomí v astrálním těle, jež obývá hmotné tělo. První slupka je probuzení do svého vědomí/ducha/mentálního těla. V té chvíli jednoduše cítíš, že jsi. Jsi spokojená sama se sebou.

 Druhou slupkou pak dokonale popisuješ astrální tělo/duši, u kterého vnímáš již jistý tvar, podobný hmotnému tělu, přesto méně dokonalý. Vnímáme tak díky tomu, že prostor zde existuje, avšak má na nás pramalý vliv.

Třetí slupkou můžeme popsat vnímání našeho hmotného těla, skrze astrální tělo, které ovšem vnímáme opět přes naše vědomí/mentální tělo.

Ve chvíli, kdy vnímáš své tělo "v jiné podobě", tedy tělo astrální a přesto hmotné tělo stále spí, máš skvělou možnost astrálně vycestovat. Začni tímto tělem pomalu hýbat a přesto nech své hmotné tělo relaxovat a spát a ty se vydej na astrální putování.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web