Astrální akademie

Inspirativní články pro váš rozvoj

AKARATURA: Průvodkyně v Astrální akademii

Když přišla nabídka stát se Průvodkyní, ihned jsem věděla, že to je ono. Uvnitř jsem uslyšela ten vnitřní hlas, který mi říkal: „ Ano.“  V té době jsem pracovala jako servírka a svou práci jsem nenáviděla. Díky absolvování Astrální akademie jsem dokázala vystoupit ze své komfortní zóny a dnes jsem návrhářkou party oblečení, píši knihu a mohu se věnovat dalším svým zálibám.

Sidris a Terí: Kdo jsme

Poznáváme reálný svět za hmotou. Jaké by to bylo, pokud byste měli možnost prohlédnout a také zažít tento velmi silný, ale osvobozující zážitek? … Pro nás i přátele je toto poznání již zcela samozřejmé a dává nám velký smysl. A právě my všichni společně jdeme stále kupředu, kdy reálné prožitky řadíme nad teoretické spisy. Věříme a prožíváme že jakmile člověk prožije svou nezávislost na okolním časoprostoru, není jím, ani osudem vázán. Život prožívá s lehkostí a … jakmile pozná astrální Síly, stává se Tvůrcem světa.

Jak na aury - návod

“Hned první den jsem podle Vašeho návodu dokázala spatřit slabou auru své ruky , byla jsem naprosto nadšená. Druhý den ráno jsem to zkusila v koupelně při plném světle proti zdi a viděla jsem i barvu. Ruka mi zářila světle modře. Taková nádhera! Kochám se tím teď několikrát denně, třeba i v práci na WC proti bílým kachlům   . Další den jsem pozorovala kolegu zezadu když seděl u počítače a bingo! Viděla jsem slabou auru jeho hlavy.  Johana” 

Kolegyně v práci mě ničí

Chtěla bych požádat o váš názor na situaci, která mě přivedla k výběru právě těchto vlastností, a radu, jak se v těchto situacích správně zachovat. V práci máme kolegyni, která je velmi negativní, lidi křivě obviňuje z různých chyb, přede všemi je shazuje a má pocit, že jí všichni dělají naschvály. Jak to mám zvládat? 

Jak se plně koncentrovat na jednu myšlenku?

V dnešní uspěchané době postupně ztrácíme schopnost koncentrace. Naše mysl je vystavována mnoha vjemům, které odvádí naši pozornost od původní myšlenky. Stačí například, že píšeme článek a do toho nám vyskakují nejrůznější upozornění na monitoru a telefon se co chvíli dožaduje naší pozornosti. Proto když zavřeme oči a chceme se naplno ponořit do jedné myšlenky a tu uchovat, je to pro nás mnohdy nadlidský úkol.

Příběh o trpaslíkovi - komfortní zóna

Ještě před pár minutami nám přišla meditace jako to nejlepší, co pro sebe můžeme udělat, a teď si myslíme, že je lepší jít umýt nádobí. Proč vyhrála najednou zcela protichůdná myšlenka?

Problémy se soustředěním

Mám problém se soustředěním se přes den a s ovládáním myšlenek mám taky trochu problém, nevím přesně, co mám vlastně dělat a jak je ovládat, musíš přes den řešit tolik věcí, spoustu toho děláš automaticky, protože kdybych měla myslet na každou věc zvlášť, tak polovinu toho zatím zapomenu. 

Myšlenky tvoří realitu

Ovládnutí vlastní mysli je tedy základní stavební kámen pro ovládnutí našeho života. Ve chvíli, kdy například chceme podniknout cestu kolem světa, ale neustále podléháme myšlenkám, sedět na guači a dívat se na televizi, tak cestu kolem světa prožijeme maximálně z televizních pořadů. 

Co mi přinesl druhý stupeň Astrální akademie

V Astrální akademii se každý z nás potkává každodenně s trpaslíkem. Jak ho nejlépe přemluvit, aby s námi táhl za jeden provaz? Dnes tu pro vás máme dva typy a motivační příběh od jednoho z Vládců Síly (studenta Astrální akademie).

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web