Astrální akademie

Inspirativní články pro váš rozvoj

Když se světy propojují (samovolné astrální vystoupení)

Ponořila jsem se do téhle krásy a najednou zjišťuji, cítím, uvědomuji si, že jsem mimo své tělo, že plně vnímám, jak sedím a jak jen přitakávám tomu, co říkají, ale nebyla jsem to na plno já... Jako bych slyšela svůj hlas někde v tunelu, tak vzdálený. 

Karty na stůl: Inspirace Senturiona (2/2)

Dříve jsem se vše snažil dělat obráceně: Domníval jsem se, že se musím co nejvíc rozkrájet a rozdat a teprve potom mě vlastně všichni uznají a ocení. Mýlil jsem se. Nikdo mně to neřekl, přesvědčil jsem se o tom postupným poznáváním sama sebe.

Srdceryvná životní zpověď od Umi, Vládkyně Síly

Vládci Síly (studenti) mi ukazují, že můj Proud Síly nikdy nevyhasne. Všichni Vládci Síly (studenti) jsou úžasní, důvěryhodní a milí, vzácní lidé, kterým záleží na smyslu života společenství. Píši svoji osobní zpověď, protože ŽIVOT je dar a Vládci Síly mi dávají obrovský smysl.

"Musíš si přát správně.." zněla odpověď

Dříve jsem jen hledala samu sebe a přemýšlela nad tím, čeho všeho bych chtěla dosáhnout, co vše dokázat a poslouchala ostatní úspěšné lidi, jak mi vyprávěli o tom, že je to velmi jednoduché, že si stačí říci vesmíru a vesmír splní všechna naše přání. "Vždyť já vím, co chci a přeji si to už dlouho..." zněla vždy moje odpověď. "Musíš si přát správně..." zněla odpověď oněch lidí.

Azgarielus: Průvodce v Astrální akademii

Astrální cestování mi dalo krásně pochopení smyslu života, ale mou touhou bylo pochopení využít naplno i v hmotném světě. Myšlenka propojení hmotného a nehmotného světa mě přivedla k Astrální akademii a nyní jsem její součástí jako Průvodce.

8 dní bez spánku - příběh psychiatra

"... Štvrtý deň. Môj vnútorný pozorovateľ zostal trvale aktívny, medicínske poznanie lekára, psychiatra zostalo v rozpakoch, pretrvávala  potreba nájsť odborné vysvetlenie neobvyklého javu, niekde na internete. Mal by som mať podľa poznatkov medicíny minimálne poruchy koncentrácie, pamäti, možno už známky psychotickej alterácie. Štvrtá noc bez spánku. Potom piata, šiesta, siedma a - ôsma!! Bez zreteľnejších známok vyčerpania telesných alebo duševných funkcií... "

Objevila jsem domov

Já mám prostě pořád pocit, že jsem objevila domov. Že přesně tohle jsem celý život hledala, ale cítila jsem se hodně sama, potkávala jsem lidi, co mají některé společné rysy, ale nikdy to nebylo tak čisté a přesně vydefinované, jak mi přijde v Láskyplném Světě, ta cesta mi dává takový smysl!

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web