Astrální akademie

Vládcem Síly na zkoušku

Zajímá tě Astrální akademie, ale stále nevíš, co si pod tímto názvem máš představit? Recenze znějí hezky, ale je to to pravé pro tebe? I když vysvětlujeme celou cestu jak nejlépe dovedeme, tak změnu, která tě na této cestě čeká nedokážeme popsat slovy, to se musí prožít! A díky této skutečnosti přinášíme degustační kurz "Astrální akademie na zkoušku". V tuto chvíli můžeš nahlédnout za oponu a nechat se obklopit energií cesty a na vlastní kůži tak procítit, jestli je Astrální akademie pro tebe ta pravá. 

Tuto skupinu povede živě Sidris a budeme se setkávat doslova každý den na různých platformách po dobu jednoho měsíce.

Tedy žádný automatický kurz - reální lidé, osobní přístup a skvělá atmosféra. 


Kurz začíná: 1. 6. 2020 

a končí: 28. 6. 2020

Čas setkávání:  Pětkrát týdně v 19:00 přes video konferenci (návod ti zašleme, je to jednoduché)


Obsah:

1) nalezení vniřního klidu a rovnováhy

Nejlépe ovládáme svou Sílu ve chvílích vnitřního klidu a vyrovnanosti a to i v situacích, kdy je celý svět zdánlivě ovládaný vnějšími okolnostmi. 

2) poznání a ovládnutí vlastní mysli

Práce s vlastní myslí je základem úspěšného a bohatého života. Dokud nepoznáme vlastní mysl a nenaučíme se s ní pracovat, stále budeme zaběhnutí v automatickém režimu života a jakékoli změny jsou pro nás velmi náročné. 

3) seznámení s vlastní Silou

Rozbouráme stereotypní chápání světa a ukážeme si, že za hmotným světem je toho mnoho k odhalení. 

4) splnění si jednoho přání

Můžeme dosáhnout čehokoli na světě a to pouze díky ovládnutí své Síly. Ukážeme si praktickou ukázku, díky které si během měsíce splníš jedno své přání. 

5) nadefinování si budoucích kroků k dokonalému životu

Kam směřuje tvůj život - čeho chceš dosáhnout a jak se k tomu co nejrychleji přiblížit? Společně vše zjistíme a nasměrujeme Sílu do správných míst. 

a v neposlední řadě se seznámíš s myšlenkou Astrální akademie a můžeš tak zjistit, zda s cestou souzníš. Je nám totiž zcela jasné, že cesta není pro každého, jelikož životní změny, které přináší, jsou obrovské a rozhodně vyžaduje mít odvahu převzít zodpovědnost za svůj život a začít si jej vědomě tvořit. 


Výhody:

1) Vše půjdeme skrze praktické kroky a minimum teorie (tu se dozvíš spíše skrze zodpovězené otázky, které tě a tvé spoluúčastníky budou zajímat). 
2) Osobní přístup - žádný automatický kurz, ale živé videokonference.
3) Každodenní kontakt přes videokonference nebo fórum tě udrží ve flow a vzájemná podpora a nadšenost tě posune mílovými kroky kupředu. 
4) Přístup do soukromého uzavřeného fóra, kde najdeš všechny potřebné materiály a budeš si zaznamenávat svůj posun.

 

Kurz začíná: 1. 6. 2020 

a končí: 28. 6. 2020

Čas setkávání: Pětkrát týdně v 19:00 přes video konferenci (návod ti zašleme, je to jednoduché)

Jdeš do toho? Máš odvahu přijmout to, že svět není pouze pevný a je v nás Síla, kterou dokážeme vědomě tvořit náši dokonalou realitu? 

 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

ASTRÁLNÍ AKADEMIE ⚡️

Tvá cesta k úspěšnému materiálnímu životu, harmonickým vztahům a hlubokým duchovním prožitkům.

Chci vědět více