Astrální akademie

AKARATURA: Průvodkyně v Astrální akademii

Ahojte, budoucí Vládci Síly v Astrální akademii,

mé jméno je Akaratura a budu vaší přítelkyní a Průvodkyní po celou dobu vaší cesty za lepším životem.

I já jsem se vydala na cestu Astrální akademie a nesmírně si ji užívám. Byl to pro mne veliký krok k úspěchu a naplnění, po kterém jsem toužila již několik let. Je až neuvěřitelné, jak se váš život během pár měsíců, ba dokonce týdnů, dokáže úžasnou rychlostí proměnit v pohádkový sen.

Mezi mé záliby patří hudba, večírky, tanec, tvoření party outfitů, komunikace s lidmi, organizace, plánování, sebetransformace a mnoho dalších. Ale co mou mysl zaměstnává nejvíce, to je vše, co se kolem nás děje a proč se to děje. Miluji, když se ráno probudím do krásného dne s novým uvědoměním. Postupem času mi to všechno začne dávat smysl a já si to vychutnávám plnými doušky. Je to krásný pocit naplnění a úžasu, který přeji zažít opravdu každému z vás. 

I po mnoha neúspěších jsem dokázala vstát a začít znovu a dnes jsem tady, v Astrální akademii, a pomáhám tvořit lepší svět. 

Když přišla nabídka stát se Průvodkyní, ihned jsem věděla, že to je ono. Uvnitř jsem uslyšela ten vnitřní hlas, který mi říkal: „ Ano.“  V té době jsem pracovala jako servírka a svou práci jsem nenáviděla. Díky absolvování Astrální akademie jsem dokázala vystoupit ze své komfortní zóny a dnes jsem návrhářkou party oblečení, píši knihu a mohu se věnovat dalším svým zálibám.

Jsem nadšená, že i já mohu přispět svým porozuměním a poznáním hmotného a nehmotného světa dalším nadšencům při vytváření lepšího života. K poznávání je toho opravdu spousty a ne vždy je to pro nás jednoduché nebo pochopitelné. I já jsem prožívala podobné chvíle, proto pro vás chci být oporou, podporou, přítelem, ale i Průvodcem.

Věřím, že mně na společné cestě s vámi čeká ještě objevování mnoha dalších krásných zážitků a poznatků.

Půjdeme spolu krok za krokem vstříc sebepoznání, seberealizaci, nalezneme spolu smysl života a budeme tvořit vaše sny. Zažijeme toho spolu spoustu a já se na vás už velmi těším. 😊

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web